top of page
Декоративни 3Д Букви

Декоративни 3Д Букви

ден120,00Price

Декоративни Букви со 3Д Ефект

Една буква е со димензии 5цм на 5цм.

 

Достапни бои:

 

-Бела

-Мермерна

-Црна

-Црвена

-Зелена

-Светло Зелена

-Сина

-Светло Сина

-Лила -Розе

-Портокалова

-Жолта

-Транспарентна

 

ЦЕНА

 

Една буква-120ден Рамка-300ден

За нарачка над 12 букви добивате 10 посто попуст.

 

bottom of page