Дизни (Nozzle)

Дизни (Nozzle)

ден490,00Price

Дизни за сите типови на принтери во различни големини на отвор од 0.2 до 1.2 мм

 

072678379

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by 3D Print MK. Proudly created with Wix.com