Дрвена ноќна ламба

Дрвена ноќна ламба

ден1.400,00Price

Дрвена ноќна ламба гравирана/режена со дизајн (слика) по ваш избор, со лед осветлување.

Димензии (висина)
Боја на светлина
 

072678379

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by 3D Print MK. Proudly created with Wix.com