Епоксидни клуб маси

Епоксидни клуб маси

ден12.000,00Price

Рачно изработени епоксидни клуб маси во комбинација од висококвалитетно дрво и епоксидна смола кои оставаат посебен впечаток во вашиот дом или канцеларија. Ги изработуваме по нарачка со ваши мерки, дизајн и тонови. Рок на достава од 2 до 4 недели