Епоксидни ламби

Епоксидни ламби

ден1.700,00Price

Рачно изработени епоксидни ламби комбинација од висококвалитетно дрво, епоксидна смола и лед осветлување кои оставаат посебен впечаток во вашиот дом или канцеларија. Ги изработуваме по нарачка со ваши мерки, дизајн и тонови. Рок на достава од 2 до 4 недели.

 

072678379

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by 3D Print MK. Proudly created with Wix.com