Епоксидни странични маси

Епоксидни странични маси

ден9.000,00Price

Рачно изработени епоксидни странични маси во комбинација од висококвалитетно дрво и епоксидна смола кои оставаат посебен впечаток во вашиот дом или канцеларија. Ги изработуваме по нарачка со ваши мерки, дизајн и тонови. Рок на достава од 2 до 4 недели

 

072678379

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by 3D Print MK. Proudly created with Wix.com