Епоксидни трпезариски маси

Епоксидни трпезариски маси

ден18.000,00Price

Рачно изработени епоксидни трпезариски маси во комбинација од висококвалитетно дрво и епоксидна смола кои оставаат посебен впечаток во вашиот дом или канцеларија. Ги работиме по нарачка со ваши мерки, дизајн и тонови. Рок на достава од 2 до 4 недели. 

 

072678379

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by 3D Print MK. Proudly created with Wix.com