Картонски и хартиени кутии

Картонски и хартиени кутии

ден30,00Price

Изработка на картонски и хартиени кутии по мерка изработени од рециклирана хартија, картон. 

Гравирање на вашето лого бесплатно. 

 

Цена почнувајќи од 30 ден

 

Минимум за нарачка 10 кутии.