top of page
Ласер 160W

Ласер 160W

ден30.000,00Price

Опис на производот:

 

K20 со реална излезна моќ од 20W+ е дизајниран за моќно и брзо сечење. Ако треба да исечете многу дебели материјали и да го забрзате производството, моќниот ласер K20 е добар избор.

 

Ултра висока моќност
K20 е ласерски модул со висока моќност од 20W+ (20W-22W), вградени 4  ласерски диоди со компримиран зрак од 5,5W

 

Супер брзо гравирање
2 пати поголема брзина на гравирање во споредба со ласер од 180W (10w оптички)

 

Вградена цевка за Airassist и систем за ладење со два вентилатори
а. Вградена цевка за Airassist за  чисти рабови, да се подобрат перформансите на сечењето
б. Одличната дисипација на топлина му помага на ласерот да одржува стабилна моќност за сечење и да го продолжи работниот век

 

Широка компатибилност
а. Компатибилност погодна за Zbaitu, Ortur, Two Trees, Sculpful9, Xtool, Atomstack и други модели на машини за ласерско гравирање и DIY.
б. Лизгачката плоча има повеќе дупки за полесна инсталација.

bottom of page