top of page
Лустер Веронои-дрво 1

Лустер Веронои-дрво 1

ден4.890,00Price

Тавански лустер во комбинација Дрво Веронои. Должина на дрвото е 80 цм, може да се измени, изработи во други комбинаци и димензии.

bottom of page