Месечина ламба

Месечина ламба

ден1.300,00Price

Цените се со вклучено гравирање на слика или текст по избор, постоље и ледосветлување.

Големини (дијаметар)
Боја на светлина
Постоље
 

072678379

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by 3D Print MK. Proudly created with Wix.com