top of page
Плоча за ЦНЦ Mach3 5-оски

Плоча за ЦНЦ Mach3 5-оски

ден4.900,00Price

Опис:

1. Поддршка за поврзување со 5 оски, можете да поврзете пет степпер мотори или серво мотори;

2. Максималната фреквенција е 100KHz, која е погодна за серво или степпер мотор;

3. Поддржува автоматска сонда

4. Поддржува вонредно стопирање 

5. Поддржува лимит прекинувачи

6. Поддржува поврзување на електронско рачно управување

7. Треба да се користи надворешно напојување од 24V DC

8. Излезна порта од 0-10V, можете да користите софтвер mach3 за да ја контролирате брзината на моторите.

9. 4 влезови за општа намена, можете да го поврзете граничниот прекинувач, прекинувачот за е-стоп, прекинувачот за сонда, назад на нула и друг уред

10. 5 излезен интерфејс за погон, може да контролира пет релеа, ротирање напред и обратно ротирање, пумпи и друг уред

11. 1 LED за статус, означува статус на поврзување на таблата

Големина: 8x7,7cm/3,15x3,03 инчи

 

Пакетот вклучува

1 x CNC  плоча

1 x USB кабел

1 x софтвер испратен преку е-пошта или преземање преку линк

bottom of page