top of page
Ротациона оска

Ротациона оска

ден6.000,00Price

Ротациона оска за ласер, овозможува гравирање на цилиндрични предмети како чаши, термоси, шишиња и други цилиндрични предмети.

Product Page: Stores Product Widget
bottom of page