Слика на стакло

Слика на стакло

ден1.200,00Price

Слика на стакло, се што треба да направите е да ни испратите слика или/и текст и ние ќе ја изработиме и доставиме на вашата адреса. Во цената е вклучено ламба со гравирање по избор и лед осветлување.

Боја на светлина
Димензии (висина)
 

072678379

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by 3D Print MK. Proudly created with Wix.com