Сукуленти

Сукуленти

ден400,00Price

Изработка на сукуленти со ваш или наш дизајн. Цената се однесува на сукуленти со димензии до 5 на 5цм максимум без растение. Може да се изработат во различни бои и димензии.

 

072678379

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by 3D Print MK. Proudly created with Wix.com