top of page
ТХЦ Плазма

ТХЦ Плазма

ден11.900,00Price

1.1 Контролер за висина на факелот за сечење на цнц плазма машината, SF-HC25G е специјално дизајниран за автоматско управување на з оската односно факелот за сечење.

bottom of page