Цнц и Ласер 2во1

Цнц и Ласер 2во1

ден23.900,00 Regular Price
ден23.000,00Sale Price

СПЕЦИФИКАЦИЈА

 

Ефективна површина за гравирање: 300 x 180 x 45mm
Големина на машината: 400 x 330 x 240 mm
Материјал: Алуминиум
Материјал за компоненти на Z-оската: ABS
Електромотор: 775 мотор, 12V ~ 24V, 10000 вртежи во минута;
Номинална моќност: 60W; Максимална моќност: 120W
Чекор на мотор: 1.3 A, 12V, 0,25 Nm вртежен момент (2.2 in-lb)
Копчиња: Совет 0,1 мм, 20 степени, дијаметар 3,175 мм
Поддржан оперативен систем: Windows XP, Windows 7 32/64 битови, Windows 8, Windows 10, Linux, MAC OS
Софтвер: Grbl контрол
Напојување: 24V / 5A, со сертификати CE, FCC & PSE
Совршено за: Хобисти, занаетчии, дрводелци, индустриски дизајнери, едукатори, инженери, накит и повеќе!