top of page
3D дигитален држач за филамент

3D дигитален држач за филамент

ден2.900,00Price

Карактеристики на производот
 
-Точно мерење на преостанатата тежина на филаментот. Прецизно мерење и прикажување на преостанатата тежина на филаментот.

-Вградени лагери за константно печатење

-Дизајнот на држачот со голем дијаметар ги намалува вибрациите.

-Дигитален дисплеј со висока осветленост и интуитивен.

-Едноставна работа лесна инсталација. Работа со допир на едно копче, концизен интерфејс, едноставна логика на работење. Лесна инсталација и широка приспособливост.

- Силни перформанси долготрајна моќ. Вградена батерија на полнење, долгорочно складирање на енергија, стабилни перформанси, мирување 3-6 месеци со едно полнење.

-Мал, пренослив и практичен.

bottom of page