top of page
Anycubic Kobra 2 Neo

Anycubic Kobra 2 Neo

ден16.900,00Price

● 5X брз 3D печатач: максимална брзина 250 mm/s
● Големина на печатење 12,1L: 250*220*220mm
● Автоматско израмнување: надграден LeviQ 2.0

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Тежина на машината 7,3 кг
Димензии на машината 19,1x17,3x17,3 инчи/485*440*440 mm (HWD)
Волумен на печатење 3,2 гал./12,1 л
Димензии за печатење 250x220x220mm (HWD)
Дизна ≤260°C ø 0,4 mm (заменлив)
Температура на плоча 110°C
Брзина на печатење 250 mm/s (макс.) - 150 mm/s (тип.)
Затегнувач на ременот Прилагодливо копче
Машинско израмнување Нов систем за автоматско израмнување Anycubic LeviQ 2.0 (25-точка)
Платформа за печатење PEl магнетен пролетен челик 8,7х8,7 инчи/220х220мм
Екструдер Директ драјв
Вртежи во минута на вентилаторот за ладење 7000 врт/мин
Контролен панел 2,4" LCD копче-контрола
Материјал за печатење PLA/ABS/PETG/TPU
Внесување податоци MicroSD картичка

bottom of page