top of page
Anycubic Kobra 2 Pro

Anycubic Kobra 2 Pro

ден27.900,00Price

● 10X брз 3D печатач: максимална брзина 500 mm/s
● Големина на печатење 12,1L: 250*220*220mm
● Автоматско израмнување: надграден LeviQ 2.0

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Тежина на машината 8,4 кг
Димензии на машината 486x435x463mm (HWD)
Волумен на печатење 3,2 гал./12,1 л
Димензии за печатење 250x220x220mm (HWD)

Дизна ≤260°C ø 0,4 mm (заменлив)
Температура на Плоча ≤110°C
Брзина на печатење 500 mm/s (макс.) -  300 mm/s (тип.)
Z-оска Двоен навој прачка
X/Y оска Двојно метално вретено
Затегнувач на ременот на оската X/Y Вклучено
Детекција на влакно Да
Машинско израмнување Нов систем за автоматско израмнување Anycubic LeviQ 2.0 (25-точка)
Платформа за печатење PEl магнетен пролетен челик 220х220мм
Екструдер Директен екструдер + двојни запчаници
Вртежи во минута на вентилаторот за ладење 7000 врт/мин
Контролен панел 4,3" LCD екран со контрола на допир
Матична плоча 32-битна тивка матична плоча
Напојување 400 W
Материјал за печатење PLA/ABS/PETG/TPU
Внесување податоци USB порта x 3

bottom of page