top of page
Anycubic Kobra Go

Anycubic Kobra Go

ден19.900,00 Regular Price
ден14.900,00Sale Price

Технички спецификации


● Нивелирање: автоматско нивелирање со 25 точки
● Платформа за печатење: 220 x 220 mm
● Сензор за материјал: Да
● Материјал за печатење: PLA / ABS / PETG & TPU
● Големина на дизна: ø 0,4 mm (заменлива)
● Температура на дизна: ≤260 °C
● Температура на плоча: ≤110 °C
● Брзина на печатење: ≤100 mm/s (максимална брзина)
● Контролна табла: 2,4" LCD екран со контролно копче
● Z-оска: вретено со еден навој
● Димензии на печатење: 250 x 220 x 220 mm (HWD)
● Димензии на машината: 490 x 445 x 443 mm

bottom of page