Anycubic Mega SE

Anycubic Mega SE

ден26.000,00 Regular Price
ден22.990,00Sale Price

Технички спецификации


● Технологија на печатење: FDM (Моделирање со сплотена депозиција)
● Работна површина: 220mm(L)×220(W)×250mm(H)
● Резолуција на слој: ±0,1mm
● Точност на позиционирање: X/Y/Z 0,0125/0,0125/0,002mm
● Количина на екструдер: Единечно
● Дијаметар на млазницата: 0,4 mm
● Брзина на печатење: 20~100 mm/s (препорачано 60 mm/s)
● Поддржани материјали: PLA, TPU, ABS, HIPS, PETG
● Работна температура на околината: 8°C - 40°C
● Работна температура на екструдерот: макс 255°C
● Поврзување: Trans-flash картичка; USB-кабел
● Оцена на влез: 100V/240V AC, 50/60Hz
● излезна моќност: 24V/15A (360W)
● Димензии на печатачот: 505mm×431mm×607mm
● Тежина: ~7kg

 
<