Anycubic Mega Zero

Anycubic Mega Zero

ден21.500,00 Regular Price
ден17.900,00Sale Price

Технички спецификации

 

Технологија на печатење: FDM (моделирање на фузионирана депозиција)

Резолуција: 0,1 мм

Точност за позиционирање: X / Y 0.0125mm Z 0,002мм

Поддржани материјали за печатење: PLA, TPU, Hips, дрво

Брзина на печатење: 20 ~ 100мм / с (предложena 60мм / с)

Дијаметар на дизна: 0,4 мм

Големина на принт: 220 x 220 x 250mm

Температура на екструдер: Максимална 250ºС

Димензии на принтерот: 504 mm x 396mm x607mm

Формати на влез: .STL, .OBJ, .DAE, .AMF

Температура на работа со амбиент: 8ºC - 40ºC

СД картичка за поврзување, USB (само стручни корисници)

Тежина: ~ 6,4 кг

 • Предности

  1. Двојни запчаници на екструдер

  2. Продолжување на принт при снемување на напон

  3. Лесно нивелирање 

  4. Висока прецизност

  5. Брендирано напојување

 

072678379

 • Facebook
 • Instagram

©2020 by 3D Print MK. Proudly created with Wix.com