top of page
CNC LASER 8060

CNC LASER 8060

ден70.000,00Price

СПЕЦИФИКАЦИЈА

 
Ефективна површина за гравирање: 800 x 600 x 65mm
Големина на машината: 1100 x 1000 x 450 mm
Материјал: Метал, пластика
Материјал на компоненти Z-оската: ABS i stainless stell линеарни водилки
Електромотор: 800w мотор, 0-110V, 12000 вртежи во минута;
Колет: ER11 дијаметар 3,175 мм (можност за друга димензија)
Поддржан оперативен систем: Windows XP, Windows 7 32/64 битови, Windows 8, Windows 10, Linux, MAC OS
Софтвер: Grbl контролa
Контрола на машината: Online преку компјутер или Offline преку дисплеј
Екран: Екран на допир со USB и SD Card
Напојување: 12В 50А, со сертификати CE, FCC & PSE

 

Дополнителни опции

1. Ласер 10W = 7000 ден

2. Ласер 40W = 10000 ден

3. Ласер 80W = 18000 ден

4. Ласер 160W = 28000 ден (сече до 20мм)

 

Совршено за: Хобисти, занаетчии, дрводелци, индустриски дизајнери, едукатори, инженери, накит и повеќе!

За да ја разгледате целосната понуда на 3Д Принтери, ЦНЦ И ЛАСЕРСКИ МАШИНИ посетете ја нашата веб страна.
www.3dprintmk.com
Изработуваме и машини по нарачка.

bottom of page