Creality-CR-10 Max

Creality-CR-10 Max

ден66.000,00Price

Спецификација:

  • Големина на печатење: 450ммх450ммх470мм
  • Прецизност на печатење: ±0,1 мм
  • Дебелина на парче: 0,1-0,4 мм
  • Температура на млазницата: 250°C
  • Температура на жариште 100°C
  • Режим на работа: онлајн или TF картичка офлајн
  • Формат на датотека: STL; OBJ; AFM
  • Материјал за печатење: PLA, TPU, PETG, дрво и итн.
  • Уред за прикажување: 4,3-инчен екран на допир.
  • Моќност на машината: 750W