Creality-CR10s PRO V2

Creality-CR10s PRO V2

ден57.000,00 Regular Price
ден49.900,00Sale Price

Спецификација:

 • Големина на печатење: 300 * 300 * 400мм
 • Брзина на печатење: ≤180 mm / s, нормално 30-60 mm / s
 • Подржани материјали за печатење: PLA, ABS, Дрво, TPU, градиентна боја, јаглеродни влакна, итн.
 • Дијаметар на филамент: 1,75мм
 • Прецизност: ± 0,1 mm
 • Дебелина на парче: 0,1-0,4 мм
 • Дијаметар на млазницата: Стандарден 0,4 mm, може да биде во 0,3-0,2 mm
 • Температура на млазницата:  ≤260℃
 • Температура на креветот: ≤110℃
 • Формат на датотека: STL, Obj, amf
 • Парче софтвер: Cura, Repetier-домаќин, Simplify3D
 • Влез за напојување: 100-240V 5.9A 50 / 60Hz Излез: DC 24V 21A Вкупна моќност 480W
 • Предности

  1. Двојни запчаници на екструдер Bondtech

  2. Продолжување на принт при снемување на напон

  3. Автоматско нивелирање 

  4. Висока прецизност

  5. Брендирано напојување

  6. Подобрена Матична плоча V2.4.1 MOTHERBOARD

  7. Брзо загревање на плоча

  8. Два мотори на З оска

  9. Сензор за материјал

  10. Екран на допир