top of page
Creality-CR‐200B

Creality-CR‐200B

ден32.000,00Price

Спецификација:

  • Големина на печатење: 200x200x200 mm
  • Димензија на машината: 411x435x503mm
  • Температура на жариште: ≤100 ° C
  • Температура на млазницата: ≤260 ° C
  • Дебелина на слојот: 0,1-0,4 mm
  • Поддржан филамент: PLA / ABS
  • Прецизност на печатење: ± 0,1 мм
  • Напојување: Влез 115-235V Излез 24V
Product Page: Stores Product Widget
bottom of page