Creality-CR-6 SE

Creality-CR-6 SE

ден34.500,00Price

Спецификација:

 • Големина на печатење: 235x235x250mm
 • Формати на датотеки: STL / OBJ / AMF
 • Брзина на печатење: 80-100мм / с
 • Продолжете со функцијата за печатење: Да
 • Поддржани материјали: PLA / TPU / PETG / ABS / ДРВО
 • Пренос на датотека: USD / SD картичка
 • Тежина на машината: 9,5 кг
 • Матична плоча: Тивка матична плоча
 • Ракување: екран на допир во боја 4,3
 • Сензор за филамент: Фотоелектричен сензор
 • Z-оска: Двојна Z-оска
 • Сензор за левелирање: Да
 • Дебелина на слојот: 0,1-0,4 mm
 • XY Прецизност на позицијата: 0,01 mm
 • Резолуција на печатење: ± 0,1 мм
 • Температура на млазницата: ≤260℃
 • Дијаметар на млазницата: 0,4 mm (поддржани повеќе опции)
 • Максимална температура на плочата: ≤110℃