Creality-Ender 3 Max

Creality-Ender 3 Max

ден31.000,00Price

Спецификација:

 • Големина на 3Д печатачот: 513x563x590mm
 • Големина на печатење: 300x300x340mm
 • Тежина на машината: 9,5 кг
 • Прецизност на печатење: ± 0,2 мм
 • Брзина на печатење: 30-60 mm / s (препорачано), ≤180mm/s
 • Дебелина на слојот: 0,1-0,4 mm
 • Пренос на датотека: USB / мемориска картичка
 • Матична плоча: 32 битна матична плоча
 • Slicer: Креалност резантни / Cura / Pepetier-домаќин / Simplify3D
 • Формат на датотека: STL / OBJ / AMF
 • Метод за израмнување: BL-Touch (по избор)
 • Филамент: PLA / TPU / PETG / ABS / Дрво