top of page
Creality Ender 3 S1

Creality Ender 3 S1

ден35.900,00Price

Работна површина: 220x220x270mm
Големина: 487x453x622mm
Екструдер: Sprite Direct Drive Dual Gear
Макс. температура на дизна: 260ºC
Макс. температура на плоча: 100ºC
Тежина: 9,1 кг
Интерфејси: USB-C / SD
Сензор за филамент: Да
Двојна Z-оска: Да
Автоматско нивелирање: Да
Матична: Тивка матична плоча, 32-битна
Екран: 4,3-инчен екран со копче
Јазик на интерфејс: кинески, англиски

Product Page: Stores Product Widget