top of page
CREALITY ENDER-3 S1 PRO

CREALITY ENDER-3 S1 PRO

ден29.500,00Price

Ender 3 S1 Pro е нова и подобрена верзија на многу успешниот Ender 3. Опремен со ново развиен директен екструдер со двојна брзина, автоматско израмнување на креветот, 32-битна тивка матична плоча, меѓу другото, S1-Pro е многу прифатлив печатач со се што би можеле да посакате по оваа цена.

Спецификации:

Ново развиена млазница за високи температури, достигнува до 300° Нова млазница, компатибилна со повеќето обични материјали на пазарот

Нов „Sprite“ директен екструдер со двојна брзина, целосно метал и со сила на истиснување од 80 N

Директен екструдер со двојна брзина - компатибилен со TPU (флексибилно влакно)

Вградено LED светло LCD екран од 4,3 инчи со интерфејс кој е едноставен за користење

Автоматски CR-Touch систем за израмнување на креветот со 16 точки Флексибилна и отстранлива пружинска челична градежна површина 32-битна тивка матична плоча за нечујно печатење

Продолжете со печатење по губење на напојувањето

Сензор за истекување на влакното

Достава 7-10 дена
bottom of page