Creality-Ender 3 V2

Creality-Ender 3 V2

ден25.000,00Price

СПЕЦИФИКАЦИИ

Точност: 0,1 мм

Висина на слојот: 0,1 мм

Екструдер систем: Туба

Тип на екструдер: Единечна дизна

Големина на дизна: 0,4 мм

Макс. волумен на принтање: 220 x 220 x 250 mm

Макс. температура на екструдер: 255 ° C

Макс. температура на плоча: 100 ° C

Макс. брзина на печатење: 180 mm / s

Плоча за печатење: Со Греач

Екран: ЛЦД-екран во боја

Поврзување: MicroSD картичка, USB

Продолжи со печатење по снемување на ел. енергија: Да

СОФТВЕР Препорачан слајсер: Cura, Simplify3D

Оперативен систем: Windows, Mec

Видови датотеки: STL, OBJ и др

 

ДИМЕНЗИИ И ТЕЖИНА

Димензии на Целосен принтер: 475 x 470 x 620 mm

Тежина: 7,8 кг

 

МАТЕРИЈАЛИ

Дијаметар на филаментот: 1,75 мм

Филаменти од трета страна: Да

Компатибилни материјали: PLA, ABS, PETG, TPU