Creality-Ender 5 Pro

Creality-Ender 5 Pro

ден29.000,00Price

Спецификација:

 • Модел: Creality Ender 5 Pro
 • Материјал (рамки): Алуминиумска конструкција
 • Големина на печатење: 220 x 220 x 300 mm
 • Мин. Висина на слојот: 100 микрони
 • Макс. температура на млазница: 260°C
 • Макс. температура на креветот за печатење: 135 ° C
 • Прецизност на печатење: 0,1 мм
 • Печатење во офлајн мемориска картичка: TF картичка
 • Брзина на печатење: Препорачана 60мм/с, Максимална 80мм/с
 • Дијаметар на материјалот: 1,75мм
 • Формат на датотека: AMF, OBJ, STL
 • Работна моќност: номинален напон 115v / 230v, излез 24v
 • Компјутерски софтвер домаќин: Cura, Repetier-Host, Simplify3D
 • Системска поддршка: Победи XP / Vista / 7/10 / Mac / Linux
 • Тип конектор: TF картичка, USB
 • Тежина на производот: 11,8000 кг