Creality-Ender 6

Creality-Ender 6

ден44.500,00Price

Спецификација:

 

 • Бренд: Creality
 • Модел: Ender 6
 • Волумен на печатење: 250 x 250 x 400 mm
 • Точност на печатење: 0,1 мм
 • Дебелина на слојот: 0,1-0,4 мм
 • Брзина на печатење: 150 mm / s (максимум)
 • Дијаметар на филаментот: 1,75 мм
 • Температура на креветот за печатење: макс. 110°С
 • Филамент: ABS * / PLA * / Дрвен полимер * / TPU * / колкови * итн.
 • Оперативен систем: Windows 7, 8 и 10, MAC, Linux
 • Софтвер за режење: Repetier-Host, Simplify 3D, Cura, Slic3r, итн.
 • Формат на датотека: STL, 3MF, AMF, OBJ, Gcode
 • Поврзување: SD мемориска картичка
 • Екран: 4,3 инчен LCD екран на допир
 • Рамка: Алуминиумски профили
 • Димензии на принтерот: 495 x 495 x 650 mm
 • Тежина: 22 кг