top of page
Creality Ender 7

Creality Ender 7

ден56.900,00 Regular Price
ден36.900,00Sale Price

СПЕЦИФИКАЦИИ


Технологија: Моделирање со сплотено таложење (FDM)
Година: 2021 година
Склопување: Делумно склопен
Механички распоред: CoreXY
Производител: Creality
Обем на работна површина: 250 x 250 x 300 mm
Систем на екструдер: Боуден
Големина на нозла: 0,4 mm
Макс. хотенд температура: 260 ℃
Макс. Температура на плоча: 100 ℃
Плоча за печатење: Карбониум стакло
Рамка: Алуминиум
Поврзување: SD картичка, USB кабел
Продолжување на печатење: Да
Сензор за филамент: Да
Дијаметар на влакно: 1,75 mm

Филаменти: (PLA, ABS, PETG, Flexibles)
Препорачан софтвер: Cura, Simplify3D, Repetier-Host
Оперативен систем: Windows, Mac OSX, Linux
Видови датотеки: STL, OBJ, AMF
Димензии на рамката: 430 x 460 x 570 mm
Тежина: 17,2 кг

Product Page: Stores Product Widget
bottom of page