Creality-LD-002R UV (Resin)

Creality-LD-002R UV (Resin)

ден24.000,00Price

Спецификација:

 • Модел: Creality LD-002-R
 • Големина на печатење: 120 x 65 x 165 mm
 • Големина на машината: 221 x 221 x 430 mm
 • Прецизност на позицијата на оската XY: 0,075 мм
 • Големина на екранот: 3,5 инчен екран на допир
 • Брзина на печатење: 20-30мм / ч
 • Конфигурација на извор на светлина: УВ-интегрирана ламбата (бранова должина 405nm)
 • Метод на печатење: USB-двигател
 • Дебелина на слојот: 0,005мм-0,01мм
 • Технологија на обликување: LCD
 • Тежина на машината: 7 кг
 • Номинална моќност: 90W
 • Материјал за поддршка: 405nm фотосензитивна смола