top of page
FilaDryer S2

FilaDryer S2

ден7.490,00Price

Спецификации на производот


Големина на производот: 265(L) X274(Ш) X 118(В) mm
Максимален капацитет: φ210*85 (H) mm
Нето тежина: 1190 g (вклучувајќи адаптер за напојување)
Работна околина:
А) Температура на околината: 20℃~35℃
Б) Релативна влажност: ≤90%
Опсег на поставување на температурата: 35℃~70℃
Спецификација на адаптер за напојување:
А) Влезна спецификација: AC 100V~240V,50/60Hz
Б) Излезна спецификација: DC: 24V±1,2, 2A
Моќност во мирување: 0,05 W
Максимална работна струја: 1,9А
Максимална работна моќност: 48W
LCD екран: 6,4-инчен LCD дисплеј
Погоден за дијаметар на влакно: 1,75 mm/2,85 mm

bottom of page