Lerdge 2 Color Wifi

Lerdge 2 Color Wifi

ден61.500,00Price

Метод на печатење FDM

Големина на печатење 420 * 420 * 430мм

Број на Екструдери 2 (принтање во 2 бои истовремено)

Број на дизни 2

Брзина на печатење ≤180mm / s, Нормална 30-60mm / s

Прецизност ± 0,1 мм

Дебелина на слој 0.1-0.4mm

Стандарден дијаметар на дизна 0,4 мм, може да биде од 0,3-0,2 мм

Температура на дизна ≤260

Температура за плоча ≤110

Формат на датотека LERDGE Software, STL, Object, Cura Software, Repetier-Host, Simplify3D

Влез за напојување: 100-240V 5.9A 50 / 60Hz

Излез: DC 12V 50A

Филамент PLA, ABS, дрво, TPU, боја на градиент, јаглеродни влакна, итн.

Формат дијаметар 1,75мм

WIFI

Optical sensors

 • Предности

  Предности

  1. Два екструдери со двојни запчаници Bondtech

  2. Продолжување на принт при снемување на напон

  3. Автоматско нивелирање (3D Touch)

  4. Висока прецизност

  5. Брендирано напојување

  6. Lerdge матична плоча 

  7. Брзо загревање на плоча

  8. Два мотори на З оска

  9. Сензори за материјал

  10. Екран на допир

  11. WIFI

  12. Принање со 2 бои истовремено

  13. Silent Drivers

  14. Оптички стоп сензори