Photon Mono

Photon Mono

ден31.000,00 Regular Price
ден29.900,00Sale Price

Технички спецификации

 

● Иновативна технологија

● Систем: ANYCUBIC Photon Mono

● Дисплеј: 2,8 инчен екран на допир

● Софтвер: ANYCUBIC Photon workshop

● Поврзување: USB

● Технологија: LCD-базирана SLA

● Извор на светлина: висококвалитетен резин филамент 405nm

● XY Рез .: 0,051мм 2560 * 1620 (2К) дд>

● Зет оска рез .: 0,01 мм

● Рез на слој: 0,01 0,15 мм

● Брзина на печатење: 50 mm / h

● Номинална моќност: 45W

● Големина на печатач: 227mm (L) * 222mm (W) * 383mm (H)

● Волумен на работна површина: 130 mm (L) * 80 mm (Ш) * 165 mm (H)

● Материјал: 405nm УВ смола резин

● Нето тежина: ~ 4,5 кг