top of page
3DScanner - Revopoint POP 2

3DScanner - Revopoint POP 2

ден79.000,00 Regular Price
ден71.100,00Sale Price

REVOPOINT POP2 - 3D скенер

 

Пакетот вклучува
1. Скенер
2. Ротирачка подлога со маркери
3. Трипод телескопски
4. Држач за телефон
5. Кабли за поврзување со мобилен и компјутер
6. Powerbank 
7. Црна позадина и ракавици

8. Дизајнирана Торба

 

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ПРОИЗВОДОТ

 

Модел на производ POP 2

Технологија Инфрацрвено структурирано светло со двојна камера

Процесор со двојадрен ARM Cortex-A7

Прецизност за еднократно снимање до 0,05 mm

Опсег на едно снимање 210mm x 130mm

Работно растојание 150 ~ 400 mm

Минимален волумен на скенирање 20×20×20 (мм)

Брзина на скенирање до 10 fps

Извор на светлина инфрацрвен ласер 1 класа 1

Модови- порамнување, маркер и боја

Излезен формат PLY, OBJ, STL

Скенирање на текстура Да

Скенирање на специјални објекти За проѕирни и високо рефлектирачки објекти, користете прашок за скенирање со спреј.

Скенирање на отворено

Тежина на скенерот 195 g

Димензии 154,6 x 38,2 x 25,6 (мм)

Експортирање на 3D модел директно за 3Д Принтер

Потребни компјутерски конфигурации

Windows 8\10, 64-битен,

Android, iOS, MAC

Wi-Fi и Bluetooth 2,4 GHz

Тип на конектор Micro USB

bottom of page