top of page
REVOPOINT RANGE 3D SCANNER

REVOPOINT RANGE 3D SCANNER

ден65.800,00Price

Добредојдовте во светот на достапно и прецизно 3D скенирање на големи објекти. Моќниот проектор со инфрацрвена светлина на RANGE нуди растојание за скенирање до 800 mm, додека задржува импресивна прецизност со една слика до 0,1 mm. Го прави RANGE моќна алатка за скенирање на големи објекти како автомобили, мебел и индустриски делови. Тоа дури го прави возможно скенирање на лице само со едно скенирање.

Спецификации:

Работно растојание 300-800 mm

Прецизност со една рамка до 0,1 мм

Опсег на еднократно снимање од 360mm x 650mm @ 600mm

RGB камера

Достава 7-10 дена
bottom of page