top of page
UV DTG Принтер А4 - Refurbished

UV DTG Принтер А4 - Refurbished

ден198.000,00Price

Карактеристики:

 

1. Дигитално печатење со висока резолуција
Глава од Epson L800, максималната резолуција е 5760 × 1440 dpi

 

2.Инфрацрвено автоматско прилагодување на висината
Инфрацрвеното автоматско прилагодување на висината спречува гребење и оштетување на главата за печатење

 

3.Водно ладење и систем за ладење со вентилатор
Добриот систем за ладење овозможува машината да работи стабилно

 

4. Разновидно печатење
Опсег на примена на производот: Можност за печатење на скоро сите типови материјали.
На пример: маска за мобилен телефон, облека, стакло, дрво, етикети, релјеф со различни ефекти, акрил, ташни, фолии, тапет, плочки, USB, ЦД и така натаму.

 

5. Систем за циркулација на бело боја
Постојаната циркулацијата на белата боја го спречува затнувањето на главата

 

6. Поддршка на ефекти за печатење
Може да печати 3D релјефен ефект и лак за печатење

 

7. Печатење бела и колор истовремено
Белата и другите бои можат да се печатат во исто време, брзо и ефикасно

 

8.Гаранција
Тригодишна гаранција: Во првата година сите делови (освен глава, пумпа за мастила и шишињата за мастило) при нормална употреба се заменуваат со нови, втората и третата година се наплаќа само реалната вредност на делот (Магацинска цена).

bottom of page