Wash & Cure Machine

Wash & Cure Machine

ден20.000,00 Regular Price
ден17.900,00Sale Price

Технички спецификации

 

● Машина: Зреење и перење на резин принт

● Метод на контрола: LED индикатор на копчето за допир

● Моќност: 40W

● Влезен напон: AC110 / 220V 50 / 60Hz

● УВ-светла: 405nm + 365nm

● Време на Зреење и перење: 2 мин. 4 мин. 6 мин

● Максимална големина на моделот за перење: 115мм (Л) * 65мм (Ш) * 165мм (В)

● Size Големина на машината: 225mm (L) * 220mm (W) * 378mm (H)

● Максимална големина на моделот за зреење: 140 mm (Д) * 165 mm (H)

● Тежина: ~ 6 кг