Xvico X3

Xvico X3

ден21.500,00 Regular Price
ден21.000,00Sale Price

Спецификација: 

 

Големина на печатење: 200 * 200 * 250мм

Големина на принтерот: 390 * 410 * 490мм

Екран: 2,4 инчен екран на допир во боја

Брзина на печатење: 20-200мм / с

Температура на екструдер (највисока): 260

Број на дизна: 1

Дијаметар на дизна: 0,4 мм

Точност на гравура: 0,1 мм

Температура на млазницата: 210-230

Поддржувачки материјал: ABS, PLA, TPU, WOOD, итн.

Дијаметар на материјал: 1,75мм

Јазик: кинески, англиски, германски, француски, шпански, руски, италијански, корејски, португалски

Тежина на машината: 7 кг

 • Предности

  1. Двојни запчаници на екструдер

  2. Продолжување на принт при снемување на напон

  3. Лесно нивелирање 

  4. Висока прецизност

  5. Два мотори на З оска

  6. Сензор за материјал

  7. Екран на допир

  8. Уникатен дизајн со лесно отстранување на плочата 

 

072678379

 • Facebook
 • Instagram

©2020 by 3D Print MK. Proudly created with Wix.com