top of page
slika 1.jpg

Уникатни Производи, Услуги

Барате производ кој го нема на пазарот, нешто уникатно или пак единствено?! Контактирајте не.

Дома: Welcome
Дома: Product Slider

Професионални Услуги
и производи

ЗД Принт, ЦНЦ и Ласер

ЗДПринтМк (3DPrintMk) е компанија која нуди онлајн услуги и производи. Со користење на ЗД Принт, ЦНЦ и Ласерски технологии и разновидни материјали и комбинации, тоа што вие ке го посакате ние ќе го изработиме кога и каде ви е потребно со само неколку кликања.

Дома: About Us

КОНТАКТ

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Instagram
Дома: Contact

Поддржано од

ФОНД ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ

fitr 1.png
Дома: Headliner
bottom of page