Новогодишни Елки

Новогодишни Елки

ден600,00Price

Новогодишни Елки

 

Модел 1 (25 цм)-1200 ден

Модел 2 (15цм)-900ден

Модел 2 (23цм)-1400ден

Модел 2 (30цм)-1800ден

Модел 3 (30цм)-2400ден

Модел 4 (15цм)-600ден

 

Цените се со вклучено лед осветлување...

Модел
Големина (Висина)
 

072678379

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by 3D Print MK. Proudly created with Wix.com