slika 1.jpg

Уникатни Производи, Услуги

Барате производ кој го нема на пазарот, нешто уникатно или пак единствено?! Контактирајте не.

 
 

Професионални Услуги
и производи

ЗД Принт, ЦНЦ и Ласер

ЗДПринтМк (3DPrintMk) е компанија која нуди онлајн услуги и производи. Со користење на ЗД Принт, ЦНЦ и Ласерски технологии и разновидни материјали и комбинации, тоа што вие ке го посакате ние ќе го изработиме кога и каде ви е потребно со само неколку кликања.

 

КОНТАКТ

Thanks for submitting!

Address:

Ul, Mramorec 26a, Karpos, Macedonia

Email:

Phone:

072678379

  • Facebook
  • Instagram