top of page
Beverage Mug and a Laptop
3D Printer

ЗД принтање со повеќе типови на материјали и бои.

ЗД Принт

industry machine

ЦНЦ обработка и изработка.

ЦНЦ

Laser Cutting

Ласерско сечење и гравирање

Ласер

uv.jpg

УВ Принтање во боја на секаков тип материјал
-стакло
-дрво
-пластика
-метал
-плексиглас
-текстил 
-кожа
-заштитни маски за телефон
и многу друго

УВ Принт

embroidery-machine.jpg

Вршиме услуги со машини за везење на секаков тип текстил, кожа и др.

Везење

3D Printing

Професионален сервис за 3д принтери

Сервис за ЗД Принтери

Revopoint-POP-3D-Scanner-08_edited.jpg

3Д Скенирање на објекти и личности.

3Д Скенирање

bottom of page