ПРОИЗВОДИ

Најдоброто од Најдобрите

3DPrintMk е компанија која нуди онлајн услуги и производи. Барате производ кој го нема на пазарот, нешто уникатно или пак единствено?! Со користење на ЗД Принт, ЦНЦ и Ласерски технологии и разновидни материјали и комбинации, тоа што вие ке го посакате ние ќе го изработиме кога и каде ви е потребно со само неколку кликања.

 
FB_IMG_1582732248528.jpg
a4f7bca6f66821ebfc54295b5c3dc774_display

Дом и Покуќнина

slika 2.jpg

Епоксидни производи

слика 1.jpg

Персонализирани Подароци

d8065110f40d8d5a3bf93513e899740f_preview

Гаџети и Играчки

слика 1.jpg
slika 3.jpg

3Д Принтери и Машини

слика 1.jpg
cube.jpg

Прочистувачи за Воздух

072678379

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by 3D Print MK. Proudly created with Wix.com