Епоксидни даски за сервирање

Епоксидни даски за сервирање

ден1.200,00Price

Уникатни даски за сервирање од епоксидна смола целосно персонализирани. Вие си бирате дизајн, боја и имате можност за гравирање на истите.

 

Цените се почнувајќи од 1200 ден

 

072678379

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by 3D Print MK. Proudly created with Wix.com